fbpx

Direct Hulp Nodig?

Camerabeveiliging Thuis of op Kantoor

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand zijn of haar eigendommen met camera’s wilt beveiligen. Wij bieden camerabeveiliging aan voor iedere situatie.  

Alle camera’s beschikken over Haarscherp beeld in kleur en infrarood. Zo komt iedereen in elke situatie haarscherp in beeld!

Meest Gekozen Camera's door Onze Klanten

1 Camera

Reolink-RLC-520-IP Camera

v.a. €109,- incl. installatie

Gewoon één goeie camera. Deze camera is waterdicht en heeft een kijkhoek van 80 graden. Verder neemt de camera op in HD en kan hij opnemen op een SD kaart, maar ook op een aangesloten computer. Dankzij infrarood bent u dus ook in het donker gegarandeerd van perfect beeld!

Google-Nest-Hello-videodeurbel

v.a. €259,- incl. installatie

Met de Google Nest videodeurbel weet u altijd en overal wie er bij u voor de deur staat. Dankzij de ingebouwde microfoon kunt ook spreken met de gene die voor de deur staat. Zo mist u bijvoorbeeld nooit meer een pakketje! De deurbel wekt gewoon op de aansluiting van uw oude bel, maar ook op batterijen. Handig als er meer bellen bij één deur nodig zijn!

4 Camera's

Reolink 4 Cam set

v.a. €749,- incl. installatie

Deze 4 camera's worden inclusief de DVR geleverd. Deze bevat een 1TB harde schijf en is uit te bereiden tot maar liefst 16TB! Verder maken de camera's gebruik van Power over Ethernet. Dit betekent dat de data en stroom over één kabel loopt. Alle 4 de camera's zijn waterdicht en uiteraard ook overal te bekijken op uw telefoon of tablet!

8 Camera's

Reolink-8-set-DVR

v.a. €1149,- incl. installatie

Deze 8 camera's worden inclusief de DVR geleverd. Deze bevat een 3 TB harde schijf is uit te bereiden tot maar liefst 16TB! Verder maken de camera's gebruik van Power over Ethernet. Dit betekent dat de data en stroom over één kabel loopt. Alle camera's zijn waterdicht en uiteraard ook overal te bekijken op uw telefoon of tablet!

Interesse of Vragen?

Uiteraard kunnen wij het aantal en soort camera’s ook leveren naar uw wensen en situatie. Via onderstaande knop kunt u zowel een afspraak maken of een offerte opvragen. Wij komen dan GRATIS bij u langs om een inventarisatie te maken om u een zo goed mogelijk aanbod te kunnen bieden.

COVID-19

Uiteraard zijn al onze monteurs geïnstrueerd en gaan ze uiterst nauwkeurig om met alle corona maatregelen. Zo desinfecteren we onze handen en dragen daar waar nodig een mondkapje. 

rubber-gloves-thumbs-up

Vragen?

Direct Hulp Nodig?

Sitemap

Diensten

Maak een Afspraak

Over

Contact

Contact

info@cortechs.nl

020 363 98 48

KVK: 78098041

BTW: NL003284938B67

IBAN: NL24INGB0007184863

Algemene Voorwaarden  |  Privacyverklaring

© corTechs 2020 – Alle rechten voorbehouden