fbpx

PamélaMaria ART

Een online galerie.

Project

Informatie

De Klant

Paméla Maria is een kunstenares uit Amsterdam. Al van kinds af aan was ze dol op tekenen. Haar werk is te zien in solo- en groep exposities over de hele wereld.

Het Doel

Paméla wou graag een minimalistische website waar ze haar werken kan tonen. Ook was het belangrijk om de data van haar exposites te kunnen vermelden. Daarnaast wou ze graag makkelijk de website zelf kunnen bijhouden.

Het

Eindresultaat

De website bestaat uit meerdere pagina’s met op de homepagina de eerst volgende expositie informatie, een stukje over Paméla gevolgd door een selectie van haar laatste werken. De pagina eindigt met een link naar een selectie foto’s van haar Instagram. Verder is de achterkant van de website eenvoudig ingericht, waardoor Paméla zelf, met behulp van een meegeleverde handleiding, de website bij kan houden.
Online Gallery
Paméla maakt verschillende soorten beeldende kunst. Via de online Art Gallery kunnen bezoekers de kunstwerken bekijken op categorie.
Informatie over Kunstwerk
Op de pagina van de kunstwerken kunnen bezoekers meer lezen over de achtergrond van het werk. Daarnaast staat daar ook de praktische informatie over formaat, beschikbaarheid, prijs en via welke galerie het werk is te verkrijgen.
Agenda
Een duidelijk overzicht van de aankomende exposities.
Nieuws
Paméla wou ook graag de mogelijkheid hebben om zelf nieuwsberichten te kunnen plaatsen. Deze worden in blokken weergegeven met titel en een korte inleiding.