fbpx

Verandersupporters

Supporters van veranderen en persoonlijk leiderschap.

Project

Informatie

De Klant

Verandersupporters geeft training en coaching aan bedrijven op het gebied van innovatie en persoonlijk leiderschap. Het bedrijf bestaat uit een klein en enthousiast team wat enorm veel energie krijgt van het begeleiden van mensen en hun persoonlijke ontwikkeling.

Het Doel

Verrandersupporters werkt samen met een designer die voor hen het logo en de huisstijl heeft ontworpen. Ook hadden zij al een ontwerp van de website klaar en waren ze opzoek naar een partner die het ontwerp kon vertalen naar een website.

Het

Eindresultaat

Het ontwerp wat was geleverd is volledig overgenomen op de website. Daarnaast wou Verandersupporters ook graag blogs kunnen toevoegen. Op de achterkant van de site is daarvoor een omgeving ingericht, waardoor ze dit voortaan eenvoudig en met behulp van meegeleverde handleiding zelf kunnen toevoegen.
Pagina: Over Ons
Verandersupporters wou graag een mooi overzichtspagina met het team. Daarnaast heeft elke werknemer een eigen pagina met daarop meer informatie en achtergrond.
Blog
Verandersupporters kan zelf eenvoudig blogs toevoegen aan de website waarna deze op de blogpagina zullen worden weergegeven. Daarnaast zal altijd de laatste blog automatisch ook op de homepagina worden getoond.