fbpx

Wel of niet updaten naar Windows 11?

Navigatie

Er zijn een aantal redenen waarom u overwegen om te upgraden naar Windows 11. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Verbeterde prestaties

Windows 11 is ontworpen om sneller en efficiënter te werken dan voorgaande versies van het besturingssysteem, wat betekent dat het beter kan omgaan met zware taken en dat uw apparaat sneller zal werken.

Er zijn een aantal redenen waarom Windows 11 beter kan presteren dan voorgaande versies. Ten eerste is het besturingssysteem geoptimaliseerd om beter te werken met de hardware van uw apparaat, wat betekent dat het sneller kan werken. Bovendien zijn er een aantal verbeteringen aangebracht aan de achterliggende technologie van het besturingssysteem, wat ook kan leiden tot verbeterde prestaties.

Sommige specifieke manieren waarop Windows 11 verbeterde prestaties kan bieden, zijn onder meer:

Verbeterde start- en opstarttijden: Windows 11 kan sneller starten en opstarten dan voorgaande versies, wat betekent dat u minder tijd hoeft te wachten voordat u aan de slag kunt.

Snellere app-lancering: Windows 11 kan ook apps sneller laden en starten, wat betekent dat u minder tijd hoeft te wachten voordat u aan de slag kunt met uw favoriete apps.

Verbeterde multitasking-prestaties: Windows 11 is ook beter in staat om meerdere taken tegelijk uit te voeren zonder de prestaties van het apparaat te verminderen, wat betekent dat u efficiënter kunt werken.

Verbeterde batterijduur: Windows 11 kan ook de batterijduur van uw apparaat verlengen, wat betekent dat u langer kunt werken zonder het apparaat op te hoeven laden.

 

Nieuwe functies en verbeterde beveiliging

Windows 11 biedt een aantal nieuwe functies, waaronder een verbeterde taakbalk, een nieuwe startmenu-lay-out, en verbeterde beveiliging om uw apparaat te beschermen tegen virussen en malware.

Nieuwe startmenu-lay-out: Windows 11 heeft een nieuwe lay-out voor het startmenu, waarbij het menu is opgedeeld in twee kolommen. De linkerkolom bevat snelkoppelingen naar uw meest gebruikte apps en instellingen, terwijl de rechterkolom een overzicht geeft van uw recente activiteiten en aanbevelingen voor apps en games.

Verbeterde taakbalk: De taakbalk van Windows 11 is ook verbeterd, met nieuwe opties om u te helpen snel toegang te krijgen tot uw favoriete apps en bestanden. Bijvoorbeeld, u kunt nu widgets toevoegen aan de taakbalk voor snelle toegang tot informatie zoals het weer, agenda, en meer.

 

Nieuwe app-store

Windows 11 heeft ook een nieuwe app-store, waarmee u eenvoudig apps en games kunt vinden en downloaden. De app-store biedt ook aanbevelingen voor apps die geschikt zijn voor uw specifieke behoeften en interesses.

Verbeterde beveiliging: Windows 11 biedt ook verbeterde beveiliging om uw apparaat te beschermen tegen virussen en malware. Bijvoorbeeld, het besturingssysteem heeft nu ingebouwde bescherming tegen ransomware, wat betekent dat u beter beschermd bent tegen aanvallen die proberen uw bestanden te versleutelen en u te dwingen om geld te betalen om ze terug te krijgen.

 

Verbeterde gebruikersinterface

Windows 11 heeft ook een aantal verbeteringen aan de gebruikersinterface, waaronder een nieuwe manier om te navigeren tussen apps en bestanden en verbeterde aanpassingsopties. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren en het gemakkelijker maken om te werken met het besturingssysteem.

Ongestoorde werksessies: Windows 11 biedt ook een aantal verbeterde hulpmiddelen om u te helpen focus te houden op uw werk, waaronder een “volledig scherm” modus voor apps en een “don’t disturb” modus om storende meldingen te blokkeren.

 

Onze Windows 11 Laptop aanraders

Lenovo ThinkPad L15

Lenovo ThinkPad L15 is een krachtige, lichtgewicht laptop met een hoge prestatie en een lange batterijduur. Het heeft ook een degelijk ontwerp en is ideaal voor professioneel gebruik.

 

 

HP Spectre x360

Als u op zoek bent naar een laptop met een 2-in-1-ontwerp dat u kunt gebruiken als laptop en tablet, is de HP Spectre x360 een goede keuze. Het heeft een prachtig scherm, krachtige prestaties, en een lange batterijduur, en het is ook goed gebouwd en mooi om naar te kijken.

 

 

ASUS ROG Zephyrus G14

De Asus ROG Zephyrus G14 is een krachtige gaming-laptop die ook geschikt is voor professioneel gebruik. Het heeft een compact ontwerp, krachtige prestaties, en een lange batterijduur, en het is ook goed gebouwd en mooi om naar te kijken. Een echte laptop voor de professional die wel wat extra kracht kan gebruiken.

 

Deel Artikel

Onze FAVORIETE Laptops:

1

2

3

Onze FAVORIETE Routers:

1

2

3