fbpx

WIFI Monteur Amsterdam

020 363 98 48

Trage of Slechte WIFI?

Wij bieden WIFI oplossingen aan voor iedereen. Van een klein huis of budget tot uitgebreide professionele WIFI netwerken. Afgesteld aan uw wensen en omstandigheden. Uw WIFI kan al worden verbeterd v.a. €40,-. Onze wifi monteurs doen een GRATIS check bij u op locatie en bespreken de oplossing en kosten ter plekke met u. Wanneer u akkoord geeft, sluiten wij alles direct voor u aan! Voor perfecte wifi in Amsterdam en omstreken!

Of bel ons via:

Werkgebied

Wij zijn actief in de regio’s Amsterdam, Amstelveen, Edam-Volendam, Haarlem, Purmerend, Zaandam en alle overige plaatsen tussen deze gebieden. 

Tarieven

Altijd een Vast Tarief!

Heeft u zelf al een versterker gekocht? Dan sluiten wij dit voor u aan. U betaald dan alleen ons uurtarief. Heeft u nog geen versterkers? Dit kunt u uiteraard ook bij ons aanschaffen.

Standaard Uurtarief

€40,-

Advies Nodig?

Wilt u weten welke routers of versterker het beste past bij uw situatie en wensen? Onze WIFI-Experts helpen u graag bij het uitkiezen. 100% Eerlijk en Onafhankelijk. En we helpen u uiteraard ook graag met het aansluiten!

Speciale WIFI Actie!

TP-Link Deco P9 (3 stuks)

Incl. Installatie

€199,-

Overal in Huis Perfecte WIFI Zonder Kabels!

De TP-Link Deco P9 geeft overal in huis perfecte WIFI. Dankzij het gebruik van MESH-technologie wordt er als het ware een WIFI-net gespannen over uw huis. Hierdoor heeft u overal in huis perfecte wifi en kunt u met één gebruikersnaam en wachtwoord door het hele huis lopen, zónder dat de verbinding wordt verbroken. Uiteraard sluiten onze WiFi monteurs alles voor u aan. Wél zo makkelijk!

Of bel ons via

Hoogwaardige WIFI voor Standaard Routers

Dankzij 3×3 MIMO is de Archer C80 in staat om gegevens via drie gegevensstromen te verzenden en ontvangen. Computers die 3×3 MIMO-technologie ondersteunen, zoals Mac’s, werken veel efficiënter in combinatie met de C80 dan met 2×2 MIMO-routers.

Deze Router is de perfect wanneer u niet tevreden bent met het modem van uw provider. 

Een nieuwe generatie PowerLine Adapter

Door de geavanceerde HomePlug AV2-technologie ondersteunt de TL-PA8033P KIT 2×2 MIMO* met
Beamforming, waardoor gebruikers profiteren van supersnelle overdrachtssnelheden tot wel 1300 Mbps. Perfect voor het tegelijkertijd streamen van video’s in ultra HD op meerdere apparaten, online gamen en het versturen van grote bestanden.

Powerline Adapters zijn ideaal wanneer u geen kabel kan of wilt trekken door huis

<