fbpx

Zakelijke WiFi

Niks is vervelender dan slechte WiFi. Wij zorgen er daarom voor dat u overal een perfect en veilig signaal heeft. Daarnaast scheiden we uw netwerk van het gastnetwerk. Heeft u een horecaonderneming of hotel? Vraag dan naar onze speciale horeca oplossingen.

Perfecte WiFi, thuis en op kantoor

Door de coronapandemie zijn we genoodzaakt om steeds meer thuis te werken. Echter heeft niet iedereen thuis een goede werkplek met een goede verbinding. Naast dat wij uw kantoor volledig voorzien van uitstekende WiFi, kunnen wij dit ook voor uw werknemers thuis realiseren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers ook vanuit huis goed, maar ook veilig kunnen werken.

Trotse TP-Link partner

TP-Link biedt uitstekende netwerkoplossingen voor MKB, horeca en hotels. Met de Omdada series van TP-Link realiseren wij een perfecte netwerk- en WiFi-verbinding voor uw onderneming. Met de cloudcontrollers beheert u verschillende gescheiden netwerken voor u en uw gasten. Heeft u al een bestaand netwerk en wilt u deze uitbreiden. Wij zijn ervaren in de grootste netwerkmerken.

Vergroot uw Facebook connecties

Door klanten en gasten eerst uw Facebook pagina te laten liken, alvorens zij toegang krijgen tot de WiFi verbinding, vergroot u uw online profiel. Dit is erg fijn voor de hospitality en horeca ondernemingen.  Daarnaast vergroot u uw klantengagement, doordat u later gerichte berichten aan eerder bezochte klanten kunt versturen.

Zakelijke WiFi van corTechs betekent:

Uw slechte WiFi zat?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.