fbpx

Zakelijke WiFi

Een slechte WiFi-verbinding kan erg frustrerend zijn voor zowel medewerkers als klanten. Bij corTechs begrijpen we het belang van een perfecte en veilige WiFi-verbinding in uw bedrijf. We zorgen voor een optimale en veilige dekking, of het nu gaat om een kantoor of een winkel. U kunt bij ons terecht voor een complete WiFi-oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Perfecte WiFi, thuis en op kantoor

Perfecte zakelijke WiFi oplossingen waar u maar wilt. Naast dat wij uw kantoor volledig voorzien van uitstekende WiFi verbinding, kunnen wij dit ook voor uw werknemers thuis realiseren. Zo bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers ook vanuit huis goed, maar ook veilig kunnen werken.

Trotse TP-Link partner

TP-Link biedt uitstekende WiFi- en netwerkoplossingen voor MKB, horeca en hotels. Met de Omdada series van TP-Link realiseren wij een perfecte netwerk- en WiFi-verbinding voor uw onderneming. Met de cloudcontrollers beheert u verschillende gescheiden netwerken voor u en uw gasten. Heeft u al een bestaande zakelijke WiFi verbinding of netwerk en wilt u deze uitbreiden. Wij zijn ervaren in de grootste netwerkmerken.

Vergroot uw Facebook connecties

Door klanten en gasten eerst uw Facebook pagina te laten liken, alvorens zij toegang krijgen tot de WiFi verbinding, vergroot u uw online profiel. Dit is erg fijn voor de hospitality en horeca ondernemingen.  Daarnaast vergroot u uw klantengagement, doordat u later gerichte berichten aan eerder bezochte klanten kunt versturen.

Zakelijke WiFi van corTechs betekent:

Uw slechte WiFi zat?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.