fbpx

WordPress Websites & Mail

Een professionele website is tegenwoordig onmisbaar voor ieder bedrijf. Bij corTechs bouwen wij op maat gemaakte WordPress websites die aansluiten bij uw wensen en behoeften. Van het ontwerp tot aan de online vindbaarheid door middel van perfecte SEO. Of u nu een webwinkel, blog of een andere website nodig heeft, wij verzorgen het voor u. Wij zijn actief in Amsterdam en omgeving.

Van idee naar resultaat

Heeft u nog geen website? Wij helpen u van idee tot resultaat. Van kleine blogs tot grote webwinkels, wij bieden oplossingen voor ieder budget en iedere omvang.

Heeft u al een WordPress website die toe is aan vernieuwing of uitbreiding? Laat het beheer aan ons over, wij zorgen voor een veilige en up-to-date website voor uw bezoekers.

Wij zijn de beste WordPress development partner in Amsterdam en omgeving, met jarenlange ervaring en expertise in het bouwen en beheren van WordPress websites.

Het Proces

Alleen de krachtigste tools

Bij corTechs maken wij enkel gebruik van de meest geavanceerde tools en software. Zo werken we met de laatste versie van WordPress, wereldwijd het meest gebruikte content management systeem. Ook maken we gebruik van Adobe’s professionele design programma’s voor het ontwerpen van uw website, zodat deze perfect aansluit bij uw huisstijl en wensen. Hierdoor garanderen wij niet alleen een snelle en veilige website, maar ook een professioneel ontwerp dat indruk zal maken op uw bezoekers.

Zakelijke mail

Een professioneel e-mailadres met uw eigen domeinnaam is belangrijk voor uw zakelijke communicatie. Bij corTechs zorgen we ervoor dat uw domeinnaam ook kan worden gebruikt voor al uw zakelijke e-mailadressen. Dit geeft een professionele uitstraling en maakt het gemakkelijker voor uw klanten om contact met u op te nemen. Bovendien zorgen we ervoor dat uw e-mail beschermd is tegen spam en misbruik, zodat u veilig en zonder zorgen kunt communiceren.

 

Web- en mailbeheer bij corTechs betekent:

Benieuwd of wij uw website kunnen verbeteren?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.