fbpx

WordPress Websites & Mail

Een website is het moderne visite kaartje. Bij corTechs bouwen wij uw perfecte WordPress website van ontwerp tot en met goede onlinevindbaarheid door middel van perfecte SEO. Of u nu een webwinkel, blog, of een hele andere website wilt. Actief in Amsterdam en omgeving.

Van idee naar resultaat

Heeft u nog geen website? Dan helpen wij u van ontwerp naar realisatie. Van blogs tot webwinkels, alles is mogelijk.

Heeft u al een WordPress website en wilt u deze updaten of uitbreiden? Wij nemen het beheer over en zorgen ervoor dat de website en uw bezoekers veilig zijn. 

De beste WordPress development partner in Amsterdam en omgeving. Voor ieder budget en grootte. Van kleine blogs tot enorme webwinkels. 

Het Proces

Alleen de krachtigste tools

Wij gebruiken altijd de laatste versie van de meest geavanceerde programma’s. We bouwen uw website in WordPress. ’s Werelds nummer 1 content management systeem. 

Daarnaast gebruiken we onder andere de design programma’s van Adobe om te ontwerpen. Zo krijgt u een professionele website die niet alleen snel en veilig is, maar ook perfect is ontworpen naar uw wensen en huisstijl.

Zakelijke mail

Voor een website heeft u een domein nodig. Wij zorgen ervoor dat u uw domein ook kunt gebruiken voor al uw e-mailadressen. Wel zo professioneel. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw domein en mail is beschermd tegen spam en misbruik. 

Web- en mailbeheer bij corTechs betekent:

Benieuwd of wij uw website kunnen verbeteren?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.